Čestitka

Svim partnerima, suradnicima, volonterima, građanima želimo mirne i vedre blagdane u krugu najmilijih i sretniju, zdraviju Novu godinu.

Godina iza nas obilježena je pandemijom i mnogim izazovima. Za uključene u projekt “Otvorimo vrata zdravlja” izazov je bio održati projektom predviđene aktivnosti, uz pridržavanje epidemioloških preporuka i mjera. Kako to obično biva, nakon muka i stotina upitnika nad glavama, iznjedrili smo neke zanimljive online inačice i nove aktivnosti kojima smo nastavili djelovati u smjeru prevencije bolesti i promocije zdravlja.

Veliko hvala svima koji su nas podržali, pomogli u realizaciji i hrabrili da ustrajemo u idejama koje možda i nisu u početku zvučale obećavajuće. Uz dobre suradnike i organizaciju drugo poluvrijeme našeg projekta vodimo u odnosu na pandemiju, protivnika koji je ozbiljno priprijetio našem opstanku.

Svima je ova godina bila izazovna i mnogima krajnje teška. Suosjećamo sa svima koji su nekoga izgubili, sa svima koji su u strahu od neizvjesnosti koju nam je pandemija donijela, sa svima koji su u nemogućnosti raditi, sa onima koji su zbog pandemije razdvojeni od svojih najmilijih, sa svima koji se teško nose sa tzv. novo-normalnim vremenom.

Vjerujemo da će Nova biti zdravija, da ćemo dobiti rat s covidom-19, da ćemo se dići i pokrenuti zaustavljeno, s entuzijazmom i vjerom u bolje sutra.

Svako dobro svima!

Projekt “Otvorimo vrata zdravlja” financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Photo courtesy of Pixabay

Vrata zdravlja